Werkvlot Huren

Voor een stabiele drijvende werkvloer kun je bij ons een werkvlot huren. Onze verhuur service biedt al jaren een drijvende oplossing in de sectoren bouw en onderhoud voor werkzaamheden als betonherstel, laswerk, inspectie etc. Voor hoveniers biedt het een eenvoudige toegang tot de achtertuin bij tuinen die aan een sloot grenzen, aan- en afvoeren van materiaal en afval via een drijvende brug en niet door het pand.

 

Werkvlot Huren
Naast de bouwsector zijn drijvende steigers van Werkvlot ook in watersport en recreatie zeer populair. Zo worden werkvlotten ingezet als drijvend platform voor reclame-uitingen en watersport evenementen als zeilwedstrijden, kanovaren, zwemmen en obstacle runs. De elementen zijn rondom te koppelen en kunnen in ongebruikelijke vorm worden geïnstalleerd.

Huren

Een werkvlot huren kan vanaf 1 week, ook als de huurperiode korter is als 7 dagen wordt altijd minimaal 1 week huur in rekening gebracht. Voor langdurige huurprojecten kan in overleg een prijs op project basis worden overeengekomen.

Tijdens de huurperiode dient klant zelf zorg te dragen voor het veilig onbeheerd achterlaten van het werkvlot zodat deze niet kan worden gebruikt of weggenomen door onbevoegden. Het is verboden in het werkvlot te schroeven, boren of zagen.

Leveren of Ophalen

Leveren:
Het leveren van een werkvlot wordt gedaan met klein of groot transport, afhankelijk van de hoeveelheid.

Klein transport: bestelbus / openlaadbak.
Groot transport: vrachtwagen met kraan.

Ophalen:
Ook is het mogelijk om werkvlotten zelf op te halen met eigen transport.
(uitsluitend in overleg)