Werkvlotten

Werk vlotten

Onze werkvlotten zijn opgebouwd met Nauticube drijvende steigers, door het simpele koppelsysteem en de modulaire eigenschappen is het maken van een drijvend werkplatform dat aansluit op de situatie geen probleem. De werkvlot elementen zijn rondom te koppelen en kunnen in ongebruikelijke vorm worden geïnstalleerd.

Verankering

Werkvlotten worden (tijdelijk) verankerd met stalen buispalen. We maken gebruik van buispalen met een diameter van 4 of 9 cm voor het verankeren. (afhankelijk van situatie- en gebruik)

De buispalen met een diameter van 4 cm kunnen door de verbindingsoren van het werkvlot worden gestoken om te verankeren, voor buispalen met een diameter van 9 cm zijn paalbeugels nodig.

Accessoires

Elk werkvlot kan worden voorzien van enkele handige accessoires.

Kikker

Voor het bevestigen met touw van een werkbootje of het werkvlot zelf. Afhankelijk van de situatie wordt gekozen voor een kunststof (HDPE) of stalen kikker.


Reling

Voor het afbakenen van het werkvlot om veiligheid, kan gebruik worden gemaakt van relingstaanders en touw. Relingstaanders zijn stalen paaltjes die aan de rand van een werkvlot met bout en moer worden bevestigd en kunnen worden voorzien van touw.