Ponton verhuur

Ponton verhuur voor evenementen op het water. Kunststof pontons huren voor uw project op het water. Het huren van pontons is geschikt voor uiteenlopende activiteiten, zo kunnen de pontons o.a. worden ingezet bij watersport activiteiten als kano, jetski, boot en zwemwedstrijden.

Voor een project op het water kunt u kunststof pontons huren. Naast watersportevenementen kunnen de pontons ook bij andere activiteiten worden toegepast. Pontons huren voor onderhoudswerkzaamheden, voor gebruik in situaties waar het werk zich boven het water bevind. Schilderen, glasbewassing, gevelrestauratie en inspectie aan brugpijlers. Bekijk de voorbeelden op de pagina toepassingen

Kunststof pontons huren voor evenement

Kunststof pontons huren voor evenementen in Nederland en België. De pontons kunnen worden gebruikt als drijvend podium voor een voorstelling of muzikaal optreden.

Huur pontons zijn vaak een drijvende oplossing bij verschillende sportwedstrijden op het water, zo worden ze gebruikt als startpositie bij zwemwedstrijden en het kan worden ingezet als instructieplatform bij het lesgeven van diverse watersporten.

Ook worden de pontons toegepast om kunstobjecten te laten drijven en wordt het gebruikt voor diverse reclame uitingen. Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg andere evenementen op het water waarbij huur pontons een uitkomst kunnen bieden. Mocht u vragen hebben over het huren van pontons, neem dan contact met ons op.

PONTONS HUREN VOOR EVENEMENT €15 M²/WEEK

Pontons huren voor evenement

Ponton verhuur voor onderhoud

Voor een stabiele drijvende werkvloer kun je bij ons een werkponton huren. Onze verhuur service biedt al jaren drijvende oplossingen in bouw en onderhoud voor werkzaamheden als betonherstel, laswerk, inspectie, reiniging, etc. Voor hoveniers biedt het een eenvoudige toegang tot de achtertuin bij tuinen die aan een sloot grenzen, aan- en afvoeren van materiaal en afval via een pontonbrug en niet door het pand.

Ponton verhuur prijzen

Werkponton verhuur prijzen worden per week berekend met een minimale afname van 1 week, ook als de huurperiode korter is als 7 dagen wordt altijd minimaal 1 week huur in rekening gebracht. Voor langdurige huurprojecten kan in overleg een prijs op project basis worden overeengekomen. Standaard huurprijs: 15 euro m²/week.

PONTONS HUREN VOOR ONDERHOUD €15 M²/WEEK

Pontons huren voor onderhoud

Tijdens de huurperiode dient klant zelf zorg te dragen voor het veilig onbeheerd achterlaten van onze pontons zodat deze niet kan worden gebruikt of weggenomen door onbevoegden. Het is verboden in onze pontons te schroeven, boren of zagen.

Verankeren van huur ponton

Bij de meeste toepassingen is verankering essentieel, om te waarborgen dat het ponton op zijn plaats blijft liggen dient er verankering te worden gebruikt. Lees hieronder over de verschillende verankering opties. Voor de tijdelijke verankering van onze pontons worden, afhankelijk van de diepte, stalen buispalen gebruikt.

De palen voor verankering hebben een diameter van 4 of 9 cm. De stalen buispalen van 4 cm kunnen door de verbindingsoren van het ponton worden gestoken om snel en eenvoudig te verankeren. Voor het gebruik van de buispalen met een diameter van 9 cm zijn paalbeugels nodig.

Verankeren met touw of ketting

In bepaalde situaties is het verankeren met touw of ketting de enige oplossing. De pontons kunnen elke 50 cm worden voorzien van stalen of kunststof verbindingen om touw of ketting stevig te verbinden. Als er geen verbindingspunten aan de wal zijn, kunnen doodgewicht ankers worden gebruikt. Bij het verankeren aan een doodgewicht wordt een zwaar object op de bodem geplaatst en wordt er touw of ketting aan verbonden. Zo blijft het ponton op zijn plaats en heeft voldoende speling om met waterstanden mee te bewegen.

Verankeren met buispalen

Om onze pontons tijdelijk te verankeren, worden stalen buispalen toegepast, afhankelijk van de diepte. De palen hebben een diameter van 4 of 9 cm. De buispalen van 4 cm kunnen eenvoudig in de verbindingsoren van het ponton worden gestoken voor verankering, terwijl voor de palen van 9 cm paalbeugels nodig zijn.

Transport / Levering

Om onze huurpontons te leveren, maken we gebruik van zowel klein als groot transport, afhankelijk van de hoeveelheid en bereikbaarheid van het afleveradres. Voor klein transport wordt een bestelbus of een bus met open laadbak gebruikt, terwijl voor grotere transporten een vrachtwagen met kraan wordt ingezet. Voor vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen.